Facebook
Trip Advisor

Reviews

We invite you to upload your own opinion.

If you have used already the services of a massage, please add your review.


Click to add your opinion

Great service. Both the receptionist and the masseuse were very professional. The place has a great atmosphere that invites to relax. I was offered tea and I couldn’t have asked for a better experience.

Felipe

21-06-2022

Świetna obsługa, przyjemne, spokojne miejsce. Bardzo polecam.

Krystyna

18-06-2022

wspaniały, profesjonalny, zdecydowanie inny niż klasyczny, bardzo polecam

Iza

07-06-2022

Bardzo miła atmosfera. Przesympatyczna pani na recepcji która doradzi który masaż wybrać :). Pani wykonująca masaż…cud, złote ręce od Boga????. Z czystym sumieniem polecam ????????????????

Magdalena

07-06-2022

Jak zawsze wspaniałe, masaż na najwyższym poziomie , atmosfera niesamowita.Polecam w 100 %

Sylwia

26-05-2022

profesjonalne podejście, miła obsługa

Joanna

16-05-2022

Wszystko super, masażystka bardzo miła, z dużą empatia. Na pewno wroce

Sebastian

15-05-2022

Jak zawsze wspaniale ,profesjonalna masażystka na najwyższym poziomie , miejsce relaksu , które polecam w 100 %

Sylwia

13-05-2022

Najlepszy Tajski masaż

Edyta

04-05-2022

Tak, masaż spełnił moje oczekiwania.Pani Masażystka dokładnie wyczuła moje totalne zmęczenie i strefy tego zmęczenia. Zawsze po masażach tajskich powracam do życia. Dziękuję!

Róża

04-05-2022

Było bardzo miło i masaż był bardzo rozciągający. Bardzo polecam

Bożena

04-05-2022

Masaż rewelacja, samopoczucie super- relaks, odprężenie. Polecam!

Iwona

02-05-2022

Pani June poraz kolejny extra mnie wyładowała!!! Jestem po operacji i jedna cześć ciała miałam spięta teraz czuje się znakomicie

Gosia

01-05-2022

super obsluga, masaz doskonaly :)

Ania

25-04-2022

Super. Wyszłam po masażu jak nowonarodzona. Napewno wrócę. Polecam. Żadna rehabilitacja nie zastąpi tego rodzaju usługi.

Justyna

23-04-2022

Przefantastyczna atmosfera, przefantastyczny masaż stóp i nóg (dla mnie), i przefantastyczny masaż olejkami dla mojej Ukochanej. Miejsce godne polecenia.. :)

Wojtek

02-04-2022

Bardzo przyjemne doświadczenie, masażystka przemiła i zdecydowanie wiedząca co robi. Godzina czystego relaksu - polecam

Paulina

20-03-2022

Bardzo na tak! To moja druga wizyta i nie mogę przestać myśleć już o następnej. Po spotkaniach z Paniami, czuje wyraźna ulgę bolu kręgosłupa, napięć ramion i głowy. Mam nieodparte wrażenie, ze kobieta która mnie masuje doskonale czuje i dotyka każdy mój mięsień i ścięgno który stawia opór. Przez co czuje się na prawdę bezpiecznie kiedy ucisk jest silniejszy. Mimo ze jestem jednym wielkim siniakiem to na drugi dzień zmiana jest łatwo zauważalna ????

Amanda

16-03-2022

polecam ! celem profesjonalizm, czysto, miło i mega przyjemnie ????

Kamil

15-03-2022

My massage was amazing, I can't fault it. It's a must if you're visiting Krakow

Bella

13-03-2022

Online booking

You can book your massage online

Click to book

Find us

Visit our profiles

Location

Monday - Sunday 12.00 - 22.00

Thai Mai - Thai Massage Salon And Balinese