Facebook
Trip Advisor

Reviews

We invite you to upload your own opinion.

If you have used already the services of a massage, please add your review.


Click to add your opinion

Bardzo ciekawe doświadczenie, odprężające i relaksujące.

Artur

10-03-2022

Niesamowita masażystka!

Meg

08-03-2022

Miła obsługa, a masaż przyniósł niesamowitą ulgę. Bardzo ładny wystrój. Mogę z czystym sercem polecić :)

Małgorzata

08-03-2022

Everything was perfect :)

Farey

05-03-2022

Niezwykle relaksujący i przyjemny zabieg- zarówno masaż tajski, jak i gorącym olejkiem kokosowym. Pani wykonująca masaż była bardzo miła i uważna na potrzeby kilenta, a jej ruchy sprawne i profesjonalne. Napewno odwiedzę salon po raz kolejny :)

Agnieszka

26-02-2022

Było cudownie jak w niebie :)

Wojciech

26-02-2022

Serdecznie polecam! Cudowny relaks dla ducha i dla ciała. Bardzo profesjonalne,dbające o klienta panie masażystki a dzieki temu niepowtarzalna atmosfera dla wyciszenia i odpoczynku.

Lidia

26-02-2022

Cudowna godzina relaksu :-)

Bianka

23-02-2022

Rewelacyjny relax na najwyższym poziomie

Malwina

20-02-2022

Excellent! I like it and recommend for sure

Ashim

15-02-2022

Wspaniały, mocny i relaksujący masaż!

Tomasz

13-02-2022

Wspaniałe miejsce, klimatyczne wnętrza i przyjemna atmosfera. Masaż był fantastyczny. Niezapomniane doświadczenie i wrażenia. Na pewno wrócę jeszcze raz.

Ewa

08-02-2022

Trafiłem przez przypadek bo dostałem voucher na prezent. Masaż tajski klasyczny okazał się najlepszym czasem jaki od dawna spędziłem na ,,naprawianiu". Miejsce klimatyczne, z bardzo miłą obsługą a przede wszystkim z kobietami które mają niesamowite umiejętności. Trafiłem przez przypadek a będę wracał napewno!

Łukasz

07-02-2022

Dolegliwości po masażu znacznie zmniejszyły się. Dobre samopoczucie po zabiegu.

Andrzej

06-02-2022

Polecam masaż gorącym olejkiem kokosowym,było świetnie

Aneta

06-02-2022

Salon Rewelacja miejsce relaksu wyciszenia się i odpoczynku w sercu miasta polecam każdemu

Wojciech

02-02-2022

Masaż był bardzo fajny. Czułam się po nim bardzo zrelaksowana. Szkoda, ze nie mieszkam w Krakowie bo chodziłabym co tydzień. Pani masująca była bardzo miła. Pozdrawiam

Małgorzata

30-01-2022

Masaż rewelacja. Miejsce przytulne i klimatyczne.

Agnieszka

29-01-2022

Wszystko spełniło moje oczekiwania,miło ze Pani zna podstawy j.polskiego,na pewno jeszcze skorzystam .pozdrawiam.

Wiktor

24-01-2022

Excellent as usual. It was quite useful after the gym workout.

Ashim

22-01-2022

Online booking

You can book your massage online

Click to book

Find us

Visit our profiles

Location

Monday - Sunday 12.00 - 22.00

Thai Mai - Thai Massage Salon And Balinese