Facebook
Trip Advisor

Reviews

We invite you to upload your own opinion.

If you have used already the services of a massage, please add your review.


Click to add your opinion

Masaż był mocny, ale to właśnie ego potrzebowały moje plecy. Czuję się jak nowonarodzona :) Dziękuję i serdecznie pozdrawiam!

Weronika

21-01-2022

To kolejna wizyta w tym salonie, masaż relaksujacy w przyjemnym otoczeniu. Polecam

Paulina

19-01-2022

Moje ręce odżyły ????????????

Krzysztof

17-01-2022

Masaż chwilami był bolesny, ale ulga jaką poczułam po jego wykonaniu warta była poświęcenia. Napięcie mięśni puściło i przyniosło oczekiwane rozluźnienie. Gorąco polecam, to bez wątpienia jeden z najlepszych salonów.

Agata

17-01-2022

Było super ! Dlatego w najbliższym czasie wracam !

Kris

14-01-2022

Super masaż i bardzo miła obsługa,polecam .Do zobaczenia.

Urszula

14-01-2022

Bardzo miła obsługa i świetny masaż

Urszula

11-01-2022

Wspaniała atmosfera, profesjonalny masaż wykonany przez panią Putu.

Anna

10-01-2022

Pani Man jest naprawdę profesjonalistką, polecam wszystkim jej masaż tajski klasyczny. Bardzo się stara, efekt po masażu jest super.

Dorota

04-01-2022

Masaż idealny. Pani, która mnie masowała potrafiła wyczuć miejce napięć i dostosować intensywność. Miejsce godne polecenia - napewno tam wrócę. Pozdrawiam.

Joanna

29-12-2022

Jak zawsze najwyzszy poziom uslug. Polecam . Za dwa tyg wracam na powtorny masazyk:) Pozdrawiam

Beata

28-12-2022

bardzo relaksujący masaż, dziękujemy !!

Aneta

19-12-2021

Świetne, głęboko relaksujące doświadczenie. Bardzo polecam, warto sprawdzić poszukując błogości :-)

Tomek

18-12-2021

Wizyta przerosła moje oczekiwania, jestem bardzo zadowolona i zrelaksowana :)

Weronika

16-12-2021

Fantastyczny masaż. Przebywałem godzinę w innym świecie. Polecam. Koniecznie trzeba spróbować!

Kris

15-12-2021

Wspaniałe przeżycie!

Grzegorz

13-12-2021

Mega odrężenie ! Po otworzeniu drzwi wkraczamy w inny świat . Relaks , atmosfera - wszystko na Tak ! ❤ Polecam

Kinga

13-12-2021

Wszystko na wysokim poziomie.

Agata

12-12-2021

Super relaksujacy masaz polecam goraco :) Szkoda ze godzina minela tak szybko...

Anna

12-12-2021

Rewelacja!!! Ogromna ulga fizyczna i psychiczna. Masaż na światowej klasy poziomie. Dziękuję! :)

Gaja

10-12-2021

Online booking

You can book your massage online

Click to book

Find us

Visit our profiles

Location

Monday - Sunday 12.00 - 22.00

Thai Mai - Thai Massage Salon And Balinese