Facebook
Trip Advisor

Reviews

We invite you to upload your own opinion.

If you have used already the services of a massage, please add your review.


Click to add your opinion

Świetny masaż. Polecam ❤️

Artur

04-12-2021

cudowny relaks ! Uwielbiam tam wracać

Ola

02-12-2021

Bardzo przyjemne miejsce oraz niesamowicie odprężający masaż Polecam wszystkim ☺️

Daria

01-12-2021

Bardzo przyjemne miejsce, masaż odpowiedniej intensywności: rozluźnia i relaksuje.

Antonina

28-11-2021

Wspaniałe miejsce, wspaniała atmosfera, wspaniały masaż. Wyszedłem jak nowonarodzony... :)

Wojtek

24-11-2021

Zupełnie nowe dla mnie doświadczenie. Bardzo przyjemne. Polecam.

Renata

24-11-2021

Super jak zawsze... wszystko TOP!. Juz sie nie moge doczekac nastepnej wizyty u was:) Profeska prosto i Bali!

Beata

23-11-2021

Wspaniały relaks! Czuję się po jak żelek ????

Anna

21-11-2021

Super masaż, bez zastrzeżeń.

Paweł

20-11-2021

Jak zawsze cudowny relax ❤

Anna

18-11-2021

Bardzo mi sie podobalo, z pewnoscia wroce.

Ania

18-11-2021

Pani June wyczuła moją główną dolegliwość i solidnie się nią zajęła. Jestem Jej bardzo wdzieczna, bo wróciłam do prostej sylwetki i radości z życia. Dobrego snu.

Róża

10-11-2021

Jesteśmy zachwycone

Anna

05-11-2021

Bosko

Maria

04-11-2021

Masaż był cudowny. Mimo mojej ciąży Pani masażystka sobie idealnie poradziła w jego wykonaniu. Polecam i do zobaczenia na kolejnym masażu ;)

Anna

03-11-2021

Mega profesjonalizm prosto z Bali!

Beata

02-11-2021

Cudownie jak zawsze. Jestem stałym klientem i nie tylko, że się nigdy nie zawiodłem - zawsze jestem zaskoczony, że to jest AŻ TAK wspaniałe. Miejsce, ludzie, klimat, no i masaż - dwie godziny i czuję się jak nowo narodzony...

Andre

01-11-2021

Bardzo profesjonalny masaż oraz sympatyczna obsługa na recepcji. Polecam można się poczuć jak w Tajlandii ! :-)

Izabela

26-10-2021

niebo!zawsze wracam do tego samego salonu masazu.jest czysto,cicho i profesjonalnie.Dziekuje❤️

Karolina

26-10-2021

Było cudownie

Małgorzata

24-10-2021

Online booking

You can book your massage online

Click to book

Find us

Visit our profiles

Location

Monday - Sunday 12.00 - 22.00

Thai Mai - Thai Massage Salon And Balinese