Facebook
Trip Advisor

Reviews

We invite you to upload your own opinion.

If you have used already the services of a massage, please add your review.


Click to add your opinion

To była moja trzecia wizyta i za każdym razem masowała mnie inna Pani. Ich umiejętności są niesamowite! Pełen profesjonalizm, miła obsługa:) Aż chce się tam wrócić! I na pewno wrócę:)

Anna

24-10-2021

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami, gorąco polecam.

Paweł

23-10-2021

Dla mnie najlepszy masaż i miejsce w Krakowie :)

Aga

20-10-2021

Fantastyczne miejsce! Polecam

Becia

15-10-2021

Profesjonalna obsługa. Gorąco polecam

Aga

15-10-2021

Excellent! very relaxing after hard work . I would like to revisit soon and recommend to any one interested.

Ashim

13-10-2021

WONDERFUL experience with wonderful staff.

Juliette

12-10-2021

Profesjonalne, kulturalne powitanie z herbata / woda, bardzo intensywny masaż balijski, spokojna atmosfera z podkładem muzycznym. Zamówiliśmy 3 masaże, które odbyły się rownolegle. Od początku do końca dobry wybór. Na pewno wrócimy!

Hubert

08-10-2021

Bardzo mile spędzona godzina. Masaż wspaniały! Polecam!

Aga

05-10-2021

Ladny i czysty lokal. Masazystka uprzejma i doswiadczona.

Maciej

05-10-2021

To moja druga wizyta w salonie i znowu byłam bardzo zadowolona. Cudowna atmosfera, przynajmniej na chwilę można poczuć się jak w Azji. Wspaniałe masażystki znaja się na swojej pracy.

Karolina

03-10-2021

Cudowne doznania. Niezwykle przyjemny zabieg - serdecznie POLECAM⭐️

Katarzyna

03-10-2021

Bardzo przyjemnie, polecam to miejsce

Gabriela

28-09-2021

Puttu naprawdę swietnie masuje - jeśli ktoś szuka mocniejszego masażu to trafił idealnie. Bardzo polecam tą masażystkę <3

Dominika

27-09-2021

Pełen profesjonalizm! Każda wizyta udana, uwielbiam to miejsce i polecam każdemu :)

Iga

25-09-2021

Wizyta w Państwa Salonie była przyjemna, relaksującą i spełniająca moje oczekiwania. Razem z grupą przyjaciółek po cudownym masażu byłyśmy zachwycone. Na pewno tam wrócimy :) polecam z całego serca wszystkim.

Karolina

21-09-2021

Perfect.

Krystian

21-09-2021

Dokładny i bardzo dobry masaż, takiego potrzebowałam! Dziekuję

Agnieszka

12-09-2021

Bardzo dobry masaż, można się poczuć jak w Azji. Polecam.

Alina

26-08-2021

Świetny masaż. Super obsługa i przede wszystkim miła i profesjonalna masażystka.

Mateusz

26-08-2021

Online booking

You can book your massage online

Click to book

Find us

Visit our profiles

Location

Monday - Sunday 12.00 - 22.00

Thai Mai - Thai Massage Salon And Balinese