Facebook
Trip Advisor

Reviews

We invite you to upload your own opinion.

If you have used already the services of a massage, please add your review.


Click to add your opinion

Rewelacyjny masaż połączony z relaksem. Napewno powtórzę nie raz wizytę w salonie. Pozdrawiam

Dorota

22-04-2021

Bylam pierwszy raz na masazu tajskim i na pewno wroce, polecam!

Natalia

16-04-2021

Pełen profesjonalizm! Cudowne miejsce! Chce się wracać :)

Pina

14-04-2021

Jak zawsze pelen professionalism z czystym sumieniem polecam :) super relax pozdrawiam

Łukasz Kurek

11-04-2021

Super jak zawsze masaz na najwyzszym poziomie full relax przyjemna atmosfera goraco polecam :)

Łukasz

06-04-2021

Nawet lepiej niż w Tajlandii????

Marcin

26-03-2021

Jestem pod wrażeniem profesjonalizm ze strony pani masażystki. Również pani w recepcji bardzo miła , naprawdę mile spędzony czas a co najważniejsze super relax.

Beata

25-03-2021

Studio masażu bardzo eleganckie i plus za lokalizację w pobliżu centrum Krakowa. Masaż wykonany z ogromną precyzją i płynnością, Panie masażystki są profesjonalistkami. Po masażu przez dłuższy czas utrzymywał się stan rozluźnienia i relaksu. Polecam każdemu, szczególnie przy wykonywaniu na co dzień pracy siedzącej. :)

Katarzyna

22-03-2021

Super polecam, mega relaks

Magdalena

20-03-2021

Putu seems to be very experienced. She listens and adapt the massage to client needs and pain level. For sure I will recommend it to my friends.

Alina

18-03-2021

Miła atmosfera. Przyjemna obsługa. Masaż na najwyższym poziomie, mocny i satysfakcjonujący. Bardzo miło spędzona godzina. Chętnie będę tu wracać.

Karo

17-03-2021

Super!!!! Gorący kokos !! Ekstra!

Aga

17-03-2021

Masaż wykonany profesjonalnie przez Panią tajke. Najlepszy na jakim do tej pory byłam!

Ola

16-03-2021

Wzmacniający masaż, uczucie ulgi i szczęścia po masażu.

Róża

15-03-2021

Bardzo dobry masaż, od razu lżej i wszystko mniej boli, polecam!

Kasia

15-03-2021

Pełen profesjonalizm. Świetny, relaksujący masaż. Przyjemne estetyczne, przytulne miejsce. Relaksująca muzyka i idealne warunki do odprężenia.

Aneta

14-03-2021

Wszystko super

Justyna

13-03-2021

Bardzo przyjemna wizyta, polecam osobom, które chcą pozbyć się stresu i bólu mięśni. Masaż tajski jest intensywny, ale relaksujący. Ciekawe doświadczenie, na pewno tam wrócę!

Sara

07-03-2021

Bardzo relaksujący!

Kasia

04-03-2021

Masaż fenomenalny, momentami sprawia ból, ale po nim człowiek czuje się jak nowonarodzony. Gorąco polecam.

Agata

03-03-2021

Online booking

You can book your massage online

Click to book

Find us

Visit our profiles

Location

Monday - Sunday 12.00 - 22.00

Thai Mai - Thai Massage Salon And Balinese